HTML

norbblog

Nagyjából mindenből elég egy halálos adag... SZIÁMI

Linkblog

2007.11.01. 11:09 Csillagtalan Távolodó

Úton 2.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://norbblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95215065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti 2007.11.01. 16:48:13

Ez de jó! Hogy a tükörben éles, kifelé meg elmosódott! én miért nem tudok ilyet?

Folya 2007.11.01. 19:48:35

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. :) Messze felülmúlja a múltkorit!
A buddha témánál pedig én gömbölyded, öblös dolgokat használnék mindenképp. Esetleg meghitt, hangulatos félhomályt, gyertyafényt. Vagy máris elkalandoztak a gondolataim? :D

Csillagtalan Távolodó 2007.11.02. 11:46:00

A képnél Einstein relativitás elméletének vonatos példa modellje lett felhasználva. :)
Miszerint az én inercia rendszerem a kamion volt. Hozzám képest a kamion nem mozgott , tehát a fényképezőgéphez képest sem. A vissza pillantó pedig ugye a kamion része. Az abban megjelenő kép is el van mosódva ha jól megfigyeled csak mivel koncentráltabb és a kamionnal együtt mozog ezért tűnik állónak élesenek a kép.
A buddha témánál megfogom fogadni tanácsod. Bordó szatén anyagra lesz elhelyezve a kompozíció és egy Tiffany lámpa lesz a központja. Elválik mi lesz belőle,de az öblösség nagyon jó gondolat. THX. De kérdésemre miszerint mivel tudnám szimbólummal megjeleníteni a mohamedán vallást nem kaptam. Ja és csak kalandoz nyugodtan. Nem tudom meg van e még egy két veresed a múlt századból a szegedi életedből de igényt tartanék rájuk.

Folya 2007.11.03. 12:43:45

Húú, jövök zavarba mindjárt... Utánanézek alkotásaimnak (itt vannak az asztal mélyén, de elég renszertelenül rejtegetve), még nem gondolkodtam azon, hogy publikáljak. :)
A szimbólumra azért nem kaptál választ, mert nincs, legalábbis nem ismerem a választ. De a bordó jó választás, tetszik! Ha kifényképeszkedted magad, kölcsönkérhetem a szobát néhány órára?
Várom az eredményt, kívánom a legjobbakat, pusza!!!

Flóra

Csillagtalan Távolodó 2007.11.03. 15:48:42

Hát az attól függ mire kell a szoba :)
süti beállítások módosítása